Å delta i frivillig arbeid i utlandet er en fantastisk måte å gjøre noe som både er nyttig og som gir mye tilbake, samtidig som du praktiserer språkferdighetene dine. Det er utfordrende, morsomt og givende, og du vil lære mye om deg selv og om menneskene rundt deg. Skal du jobbe som frivillig kan det være lurt å ta et språkkurs, enten samtidig eller på forhånd, slik at du kan hjelpe til mest mulig effektivt. Og det er ingen bedre måte å praktisere og videreutvikle språkferdighetene dine enn i den virkeligheten du møter som frivillig!

Språkreisebyrået samarbeider med organisasjonen Global Vision International (GVI), som er ansett som en av verdens mest respekterte og anerkjente innenfor organisering av frivillig arbeid. Gjennom dette samarbeidet kan vi tilby deg muligheten til å jobbe i over 100 prosjekter i 25 land over hele verden, der du kan reise og bidra på frivillig grunnlag.

Alle som melder seg som frivillige vil få en trygg og givende opplevelse ved å delta i prosjekter som virkelig kan utgjøre en forskjell. Samtidig vokser man som menneske og skaffer seg verdifulle erfaringer man kan bygge videre på i ettertid.
Prosjektene går over en viss tid og er alltid ment å være bærekraftige. 70% av pengene de frivillige bidrar med gjennom sin frivillighet videreføres direkte i nye prosjekter.

Oppdag Afrika, Sør-Amerika eller Asia og utforsk eksotiske land, samtidig som du er med og gjør en innsats for dyr, natur eller lokalbefolkning. En typisk stasjonering varer fra 6 til 12 uker.
Vi kan som oftest tilby et språkkurs på det stedet du velger, før du begynner på selve arbeidet.

Nedenfor ser du bare noen få eksempler på prosjekter vi kan tilby deg å jobbe i.

Undervisning av barn med base i Quepos, ca 3,5 timer fra hovedstaden San Jose. Regnskogsekspedisjon blant ville dyr utgangspunkt i Tortuguero nasjonalpark.

Dykker-ekspedisjon med base i Sian Ka’an Biosphere reservat sør for Playa del Carmen. Praksisplass (6 måneder) ved dykkerskole i Sian Ka’an – med på dykker- og forskningsekspedisjon i Det Karibiske Hav. Barnehjelpsarbeid i Playa del Carmen (i samarbeid med Save the Children).

Undervisning med base i Kerala (undervisning på en rekke områder; idrett, helse og miljø etc.)

Praksisplass (6 måneder) på dykkerskole. Feltekspedisjon med fokus på naturvern

Undervisning i Cape Town (også en rekke muligheter for barnehjelpsarbeid, eller deltakelse i idretts- eller kunstprosjekter).  Dyrevernekspedisjoner blant ville dyr (I Limpopo eller Kwa Zulu Natal)

Phang Gna – en rekke prosjekter basert på miljø eller samfunnsengasjement

Prosjekter og oppdrag basert på lokale behov