Om Språkreisebyrået

Språkstudier i hele verden

Å dra på språkreise innebærer å kombinere det nyttige og det morsomme. Å studere språk der språket snakkes, er svært effektivt. I en stadig mer åpen verden vil språkkunnskaper og kortere eller lengre opphold i utlandet telle positivt i mange sammenhenger.

Våre språkskoler er alle internasjonale. Dette innebærer at du vil bli kjent med mennesker fra hele verden. På alle språkskolene tilbys et fritidsprogram. Dette gjør at du får anledning til å bli godt kjent med byen og kulturen i landet, samt delta på mange spennende sosiale aktiviteter. Våre tidligere kursdeltagere gir gjennomgående svært positive tilbakemeldinger om sine språkopphold.

Om Språkreisebyrået

Språkreisebyrået har eksistert i over 20 år, og vi har opparbeidet omfattende kunnskap om våre språkskoler og reisemål. Mange fornøyde kursdeltagere gjennom disse årene er vårt beste bevis på at vi lykkes i å bidra til å gi våre kunder et produkt som holder høy kvalitet til fornuftige priser.

Våre skoler

Språkreisebyrået samarbeider med språkskoler over nær sagt hele verden; Europa, Canada, USA, Latin-Amerika, Karibia, Australia, New Zealand, Sør-Afrika, Kina og Japan. Vi legger vekt på seriøsitet og høy kvalitet når vi velger skoler, og de fleste språkskolene har vi samarbeidet med i mange år. Vi passer imidlertid på hele tiden å fornye våre tilbud, så du vil hvert år finne at vi har tatt inn spennende nye språkskoler eller nye reisemål i vårt program.

Kurstilbud

Det finnes kurs for alle aldre, unge, voksne og seniorer. Vi har også egne kursopplegg for næringslivet. På noen språkskoler er forholdene ideelle for at hele familien kan reise og studere sammen. Språkkursene varer fra 2 til 48 uker, og nye kurs starter hele året. Undervisningen gis på alle nivåer, fra nybegynner til avansert.

Støtte fra Lånekassen

Lånekassen tilbyr stipend på inntil kr 16.720 for deg som har tenkt å studere videre i det landet du planlegger å dra på språkreise til. Lånekassen tilbyr også støtte til språklig tilretteleggingssemester med inntil kr 45.400. Se her for en fyldig presentasjon av disse ordningene.

Enkelt og trygt for deg

Det er trygt og enkelt å reise gjennom Språkreisebyrået. Etter at du har fylt ut påmeldingsskjemaet som du finner her, sender du det til oss. Vi vil ordne resten for deg. Du vil få all den informasjonen du har behov for før avreise, og vi står også til tjeneste etter at du har kommet vel frem til ditt studiested.

Dersom det mot formodning skulle dukke opp problemer under oppholdet, vil vi gjøre alt vi kan for å løse disse i samarbeid med deg og skolen. Språkskolene er ofte mer lydhøre for våre synspunkter som en stor og stabil samarbeidspartner enn de vil være for synspunkter fra en enkelt kursdeltager.

  • Over 20 års bransjeerfaring
  • Over 100 studiesteder
  • Mange fornøyde kunder
  • ANSA akkreditert
  • Vi gir deg gratis studierådgivning!