Beijing
Kina er verdens mest folkerike land, og mandarinkinesisk er i særklasse verdens største språk. Den kinesiske økonomien har i mange år vært blant verdens mest fremgangsrike. Men tross i all fremgang og vekst og modernisering har ikke kineserne glemt sine røtter. Vi snakker tross alt om en av verdens eldste sivilisasjoner, med en utrolig historierikdom og kultur. Kina er et stort land som krever tid. En reise hit kan by på skjellsettende opplevelser som gjør at du kommer tilbake sterkere, smartere, og med mer sinnsro. Og selvsagt dyktigere i det kinesisk språket!
fra NOK 4150 per uke
London
Knappe to timers flytur fra Oslo ligger et eldorado for shopping, fascinerende arkitektur, kunst og kultur, mat og drikke. Blant alle attraksjonene som gjør at vi gjerne besøker byen igjen og igjen, er det tre ting mange mener er selve essensen i et London-besøk: En skikkelig West End musical, en fotballkamp med ekte britisk atmosfære, og et besøk på en av de tradisjonelle pubene, mange av dem med flere hundre år gammel historie. Å videreutvikle din engelsk i London er virkelig å kombinere nye ferdigheter med nye opplevelser. Våre språkskoler ligger både i selve hjertet av byen (Victoria Station, Covent Garden, Leicester Square), og like utenfor, der kommunikasjonsforbindelsene er meget gode. (Hampstead, Lee Green)
Spesialtilbud
fra NOK 2477 per uke
Santiago de Cuba
Cuba er en spennende karibisk øy, med gyldne strender, flott natur, dans, sang og musikk, og ikke minst en frodig latinerkultur og et folkeliv som innbyr til fiesta og vennskap. Skolene på Cuba arrangerer flere utflukter på fritiden, blant annet til Varadero, Pinar del Rio og Santa Cruz. Santiago de Cuba er en typisk kultur- og musikkby, med mange gamle, interessante bygninger, og gode museer. Byens kirkegård er spennende, her ligger flere revolusjonære helter begravet.
fra NOK 4150 per uke
Tokyo
Man kan assosiere mye med Japan: Sushi, Manga, Samuraier, sumobryting, biler og elektriske apparater. Sikkert er det i hvert fall at Japan har en sterk og godt bevart kulturarv, her finnes mange gamle templer og borger, men også skikk og bruk er svært knyttet opp mot gamle tradisjoner. Mange lokkes og fascineres forståelig nok av den japanske kulturen, og et opphold ved språkskolen vår i Tokyo er et godt sted å lære både språket og menneskene å kjenne. Tokyo er en av verdens største byer og har et enormt tilbud av nær sagt alt mulig. Større avstander enn vi kanskje er vant med blir ikke så store likevel med et meget velutviklet T-banenett.
fra NOK 4150 per uke
Hamburg
Bykjernen har to flotte kunstige innsjøer og byen sies å ha flest broer i hele Europa. Hamburg er på sett og vis en pittoresk by, til tross for sin storbykarakter. Mange har blitt forelsket i byen og dens maritime sjarm, som forfatteren Ingvar Ambjørnsen, som har bodd her i flere år. I Hamburg handler mye om vann. Vannsport er byens spesialitet, og mye av bylivet er sentrert rundt havnen og havnepromenaden Landungsbrücken. De to innsjøene i sentrum er byboernes rekreasjonssted, enten de benyttes aktivt for seiling og roing, eller bare danner rammen rundt butikker, restauranter, kafeer og trivelige tyske ølkneiper. Det finnes mange monumenter fra Hansatiden, da Hamburg var et knutepunkt for europeisk handel. Byen assosieres ofte også med gaten Reeperbahn i den fargerike bydelen St Pauli, en gang kalt «verdens syndigste gate»
fra NOK 4150 per uke
Bologna
Byens skjønnhet, med sin labyrinter av bueganger som beskytter både mot regn og sol og sine mange sjarmerende piazzas (torg), blir understreket av alle som har vært her. Spaghetti Bolognese blir ikke det samme etter å ha besøkt matrettens opphavssted, men Bologna er kjent for mange utsøkte kulinariske fristelser, både lasagne og tortellini sies å ha «oppstått» her. Byen har en sentral beliggenhet midt mellom Milano og Firenze, og kan skryte av å ha Europas eldste universitet. Bologna er en pulserende by som symboliserer det ekte Italia, både med hensyn til arkitektur, kunst og kultur.
fra NOK 4206.40 per uke
Torquay
Populære Torquay har tilnavnet “The Queen of the English Riviera”. Her finner du nydelige sandstrender, bratte klipper, en koselig småbåthavn og et livlig bysentrum. Dette er krimforfatterinnen Agatha Christies hjemby, og her har hun selvsagt fått sitt eget museum. Området rundt byen er kjent for sine steinalder bosettinger, og fra byens havn går det småbåter til en rekke steder, blant annet til Cockington, Englands mest fotograferte landsby.
fra NOK 7515 per uke
Portsmouth
Her i Charles Dickens’ fødeby ligger det berømte Spinnaker Tower, samt attraksjonen Historic Dockyard, hvor man kan se fantastiske skip fra landets stolte maritime historie. Det nyutbygde havneområdet Gunwharf Quays er super koselig å rusle i, med massevis av designerbutikker, restauranter, puber og kafeer rett ved sjøen. Portsmouth har også en hyggelig indre bykjerne og en lang strandpromenade som strekker seg helt ut til forstaden Southsea. Fra Portsmouth er det også bare en liten fergetur ut til øya Isle of Wight, et virkelig England i miniatyr, med klippekyst, idylliske småbyer, slott og herregårder.
fra NOK 8635 per uke
Oxford
Middelalderbyen Oxford er en koselig by, full av ekte engelsk atmosfære, og med et rikt kulturtilbud. Byen har en av verdens eldste og mest prestisjefylte universiteter, som med sin overveiende gotiske stil utgjør en viktig del av bybildet. På grunn av denne arkitekturen har byen vært skueplass for en rekke filmer og tv-serier opp gjennom årene som blant annet krimserien Lewis. Både Tolkien og C.S. Lewis underviste i Oxford og nå kan du gå på skole her gjennom Språkreisebyrået.
fra NOK 6655 per uke