Engelsk + sport –
Dette kurset kombinerer engelskundervisning med muligheten til å utvikle dine evner innen ditt valgte sportsområdet. Både individuell og kollektiv undervisning er tilgjengelig for dem som elsker en aktiv livsstil. Deltakerne må ha med eget utstyr hvis det er bærbart. Noe utstyr kan leies for en ekstra avgift.
fra NOK 6925 per uke
Engelsk + musikk –
Kursdeltakerne vil fokusere på deres foretrukne instrument eller sang trening. Våre mentorer er profesjonelle musikere i verdensklasse med mange års erfaring i pop, klassisk, jazz, Irsk tradisjonsmusikk og mange andre stiler. Enten preferansen din er låtskriving, fiolin, piano, gitar, saksofon, eller en av mange andre instrumentene har vi noen av de beste profesjonelle musikklærerne i Irland. Kursdeltakerne må ta med sine egne instrumenter hvis de er bærbare. Noen instrumenter kan leies for en ekstra avgift.
fra NOK 6925 per uke
Engelsk + dans –
Dette kurset kombinerer fire en-til-en dansetimer i løpet av ettermiddagen med 25 engelsktimer pr. uke. Våre mentorer er profesjonelle dansere i verdensklasse som har erfaring innen pop, klassisk, jazz, irske tradisjonsdans og mange andre stiler.
fra NOK 13850 per uke