Dublin
Joviale, uhøytidelige mennesker, frodig natur og et begrenset landareal som gjør at hele øya er tilgjengelig på relativt kort tid – Irland byr på stor allsidighet og mange muligheter for studenter og kursdeltakere. Irene er veldig bevisst på sin turbulente historie, og de elsker sin Guinness, det mørke ølet som mange oppfatter som nasjonens kjennemerke. De irske skolene tilbyr en rekke fritidsaktiviteter hver uke, fra utflukter til spennende steder i omegnen, til sosiale happenings som Riverdance og fellesbesøk på kulturarrangementer. Velger du å følge språkundervisning i sentrum av hovedstaden Dublin, møter du en travel storby som har blitt betydelig opprustet de siste tiårene. Enten du spaserer langs bredden av elven Liffey, som renner gjennom byen, eller befinner deg i shopping-gågaten Grafton Street, er det noe umiskjennelig irsk over Dublin. Byens Temple Bar District er et eldorado av puber og spisesteder, vel verd å besøke på dagtid, og full av liv og røre med feststemte mennesker på kveldstid. I hjertet av Dublin ligger også ærverdige Trinity College, et av Europas mest prestisjefylte studiesteder. En opphold i Dublin er forøvrig ikke komplett uten et besøk på Guinness – museet, der man kan nyte en smaksprøve på takterrassen, med fantastisk utsikt over byen!
fra NOK 6400 per uke
Engelsk + sport –
Dette kurset kombinerer engelskundervisning med muligheten til å utvikle dine evner innen ditt valgte sportsområdet. Både individuell og kollektiv undervisning er tilgjengelig for dem som elsker en aktiv livsstil. Deltakerne må ha med eget utstyr hvis det er bærbart. Noe utstyr kan leies for en ekstra avgift.
fra NOK 6925 per uke
Engelsk + musikk –
Kursdeltakerne vil fokusere på deres foretrukne instrument eller sang trening. Våre mentorer er profesjonelle musikere i verdensklasse med mange års erfaring i pop, klassisk, jazz, Irsk tradisjonsmusikk og mange andre stiler. Enten preferansen din er låtskriving, fiolin, piano, gitar, saksofon, eller en av mange andre instrumentene har vi noen av de beste profesjonelle musikklærerne i Irland. Kursdeltakerne må ta med sine egne instrumenter hvis de er bærbare. Noen instrumenter kan leies for en ekstra avgift.
fra NOK 6925 per uke
Engelsk + dans –
Dette kurset kombinerer fire en-til-en dansetimer i løpet av ettermiddagen med 25 engelsktimer pr. uke. Våre mentorer er profesjonelle dansere i verdensklasse som har erfaring innen pop, klassisk, jazz, irske tradisjonsdans og mange andre stiler.
fra NOK 13850 per uke