Summer Plus – i
Designed for teenagers aged 13-17. By combining 10 classic English lessons and 10 hours of teaching in a chosen subject and where better to do this than the exciting state of New York.
Spesialtilbud
fra NOK 10250 per uke
Høydepunkter: Empire State Building, Central Park, Times Square, Brooklyn Bridge, Metropolitan Museum
San Francisco
“The land of opportunity” er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse. Nasjonen USA er en multikulturell smeltedigel med et fantastisk naturlandskap, noe som mange nordmenn har et nært forhold til. Et bra studiealternativ i California, er berømte San Francisco, med legendariske Golden Gate Bridge der man har utsikt over hele San Francisco-bukta. Det er lett å hive seg på en av de såkalte «cable cars» for å komme seg rundt. Blant annet kan man dra til den berømte bydelen Fisherman’s Wharf der det finnes gode fiskerestauranter og en rekke butikker og utsalgsboder. Herfra går båter ut til Alcatraz, det beryktede fengselet som nå er nedlagt. Det vakre distriktet Napa Valley litt nord for byen, frister om man ønsker et avbrekk fra bylivet.
fra NOK 6400 per uke
Summer Plus – i
Millions of students study abroad in the USA every year. Why not join them? And what better place to study than beautiful, sunny, Miami! Our language travel program designed for teenagers aged 13-17, combines 10 classic English lessons and 10 hours of teaching in a chosen subject, guaranteeing an exciting and content rich stay!
fra NOK 9000 per uke
Høydepunkter: The famous South Beach, Miami, Everglades National Park, Miami Zoo.
Pro Sport og språkkurs
Intensivt språkkurs og fokus på idrett I tillegg til 32 språkleksjoner, á 45 minutter pr uke har du mulighet til å velge åtte leksjoner med tennis, fotball, golf eller basketball! Trenere fra vel ansette organisasjoner innen den aktuelle idretten vil hjelpe studentene med å forbedre teknikken og øke selvtilliten og gleden ved idretten. Her kan nybegynnere lære basiskunnskaper, og øvede studenter får hjelp til å finjustere sin teknikk. Dette er et godt valg for deg som ønsker et intensivt språkkurs, samtidig som du får drive med det du liker best!
fra NOK 7500 per uke
San Diego
“The land of opportunity” er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse. Nasjonen USA er en multikulturell smeltedigel med et fantastisk naturlandskap, noe som mange nordmenn har et nært forhold til. I California ligger San Diego med Stillehavet som nærmeste nabo. Klimaet er varmt og behagelig hele året, og byens Coronado Beach er nylig kåret til USAs beste sandstrand. En språkreise til vår skole i San Diego betyr å kunne nyte strandlivets gleder i god kombinasjon med faglig påfyll – året rundt. Levende musikk og dans, livlige strandrestauranter, fornøyelsesparken Sea World – San Diego er en by for både rekreasjon og læring.
fra NOK 12800 per uke
New York
“The land of opportunity” er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse. Nasjonen USA er en multikulturell smeltedigel med et fantastisk naturlandskap, noe som mange nordmenn har et nært forhold til. New York må være en av verdens mest populære byer. Elsket av nordmenn og kjent fra utallige filmer og bøker. Ta en liten båttur ut til Liberty Island og besøk Frihetsgudinnen, gå på skøyter i Rockefeller Center, ta en joggetur i Central Park, spaser langs Broadway og la deg imponere av stemningen og alle neonlysene. Bli blendet av Times Square og pirret av alle shoppingmuligheten langs Fifth Avenue. I New York kjenner alle seg som hjemme, og byen er en glimrende base for språkkurs, kanskje ved vår skole i selveste Empire State Building?
fra NOK 12800 per uke