London
Knappe to timers flytur fra Oslo ligger et eldorado for shopping, fascinerende arkitektur, kunst og kultur, mat og drikke. Blant alle attraksjonene som gjør at vi gjerne besøker byen igjen og igjen, er det tre ting mange mener er selve essensen i et London-besøk: En skikkelig West End musical, en fotballkamp med ekte britisk atmosfære, og et besøk på en av de tradisjonelle pubene, mange av dem med flere hundre år gammel historie. Å videreutvikle din engelsk i London er virkelig å kombinere nye ferdigheter med nye opplevelser. Våre språkskoler ligger både i selve hjertet av byen (Victoria Station, Covent Garden, Leicester Square), og like utenfor, der kommunikasjonsforbindelsene er meget gode. (Hampstead, Lee Green)
Spesialtilbud
fra NOK 2477 per uke
ILH
Språkreisebyrået tilbyr språkkurs i lærerens eget hjem i hele verden med International Language Homestays (ILH)
fra NOK 16600 - NOK 28800 per uke
Vancouver
På Canadas vestkyst tilbyr vi språkkurs i OL-byen Vancouver. Ifølge internasjonale kåringer er dette en av de beste byene i verden å bo i. Vancouver har mange attraksjoner: Den klassiske handlegaten Robson Street, koselige Stanley Park med sine blomsteranlegg, det monumentale Vancouver Aquarium, Canadas største Chinatown, og den iøyenfallende bygningen Canada Place. Skolen tilbyr fritidsaktiviteter som hvalsafari, utflukter med sjøfly, og turer opp i fjellene rundt Vancouver.
fra NOK 4575 per uke
Auckland
Øystaten New Zealand er nesten så langt unna Norge man kan komme geografisk, men landet har en usedvanlig vakker og variert natur. Alt fra tropisk regnskog (uten slanger!), til nydelige strender, isbreer og majestetiske fjell, og en unik flora og fauna møter den som velger et studieopphold på New Zealand. Og den spennende kulturen til maoriene, landets utbefolkning, ser man eksempler på over alt. Folk på New Zealand kaller seg «kiwis», og er kjent for sin gjestfrihet og sitt gode humør. Glad i utfordringer? Her finnes noen av verden mest spektakulære utgangspunkter for strikkhopping….
fra NOK 4865 per uke
Exeter
I regionen Devon ligger fargerike Exeter, en gang romernes ytterste grensepost på de britiske øyer. Exeter har et stort og internasjonalt utdanningsmiljø. I det koselige området rundt byens staselige katedral samles både besøkende og byens egne innbyggere, og samtidig finnes det utmerkede tur og rekreasjonsområder langs elven Exes bredder.
fra NOK 7095 per uke
Engelsk + dans –
Dette kurset kombinerer fire en-til-en dansetimer i løpet av ettermiddagen med 25 engelsktimer pr. uke. Våre mentorer er profesjonelle dansere i verdensklasse som har erfaring innen pop, klassisk, jazz, irske tradisjonsdans og mange andre stiler.
fra NOK 13850 per uke
Bristol
I Bristol er det lett å finne inspirasjon. Byen er kjent for sitt rike kulturtilbud, blant annet innen teater og musikk, samt for sitt store antall verneverdige bygninger. Her har man greid å forene den rike historiske arven med et moderne og spennende by-uttrykk. En av Englands vakreste byer, Bath, ligger bare 22 km unna Bristol, og det er heller ikke mer enn en times kjøring før man er i Cardiff, hovedstaden i Wales. Også berømte Stonehenge ligger bare en liten times biltur øst for byen.
fra NOK 5280 per uke
Bournemouth
Trivelige Bournemouth ligger i Dorset vest på sørkysten av England. Byen er et populært turistmål, både for sin lange sandstrand og sine mange underholdningstilbud. Her finner man dessuten det tørreste og varmeste klimaet i England, med flest solskinnsdager. Bournemouth har et rikt skoletilbud og er kjent for sin stemningsfulle strandpromenade, shopping i lange gågater med vakre arkader. Et språkkurs i Bournemouth betyr å få lære i et miljø med en tydelig internasjonal profil.
fra NOK 4633 per uke
Aberdeen
Vårt tredje studiested i Skottland er landets tredje største by, Aberdeen. Her litt lenger nord og ute ved Nordsjø-kysten er det nok færre turister enn i hovedstaden, men enten du foretrekker sportsaktiviteter, slottsbesøk eller kanskje å prøve whisky-smaking på et av de mange destilleriene, byr Aberdeen på glimrende muligheter. Aberdeen har direkte flyforbindelse fra Norge og er sete for landets oljeindustri. Med to universiteter og et aktivt studentmiljø i tillegg, regnes dette som en attraktiv utelivsby.
fra NOK 4565 per uke