Sydney
Byen som en gang var en britisk straffekoloni er ikke bare landets eldste by, den har også blitt landets største. Full av kontraster er Sydney en stor turistdestinasjon, og blir ofte omtalt som en av de flotteste og mest pulserende byer i verden. Operahuset er selve landemerket, og foruten strendene det alle forbinder med Sydney. I Manly, en forstad 17 km nordøst for sentrum av Sydney, finner vi noen av byens beste strender. Og det er her vår språkskole ligger. Dens fantastiske beliggenhet rett ved stranden gjør det lett å kombinere engelskstudier med strandliv.
fra NOK 6240 per uke
Cairns
Med et tropisk klima, omgitt av fjell og regnskog på den ene siden og havet på den andre, er Cairns det perfekte stedet for å kombinere språkkurs med store opplevelser. Dette er en populær by, og et eldorado for snorkling, dykking og surfing. Herfra kan man nå verdens største korallrev, Great Barrier Reef, på under en time med båt! I juni – august ligger gjennomsnittstemperaturen på 25 grader, og det er nesten ikke regn.
fra NOK 4805 per uke
Brisbane
Språkreisebyrået har samarbeid med en rekke skoler “Down Under”. Australia er derfor langt fra uoppnåelig, og en språkreise hit vil bli en fantastisk opplevelse du aldri kommer til å glemme. Australia byr på mange nasjonalparker med regnskog og et rikt og eksotisk dyreliv, attraktive forhold for snorkling og dykking, og muligheter for trekking i innlandet. Her finnes den perfekte balansen mellom storby og strender! Brisbane på Australias østkyst er landets mest kjente studentby. Her er det enkelt å komme seg rundt, og livet nytes gjerne på en av byens over 600 restauranter, mange av dem beliggende mot sjøsiden. Lokale tropiske frukter og sjømat-spesialiteter inngår ofte på menyen. Byens landemerke er The Old Windmill, forøvrig Brisbanes eldste bygning.
fra NOK 6023 per uke