Engelsk + sport –
Dette kurset kombinerer engelskundervisning med muligheten til å utvikle dine evner innen ditt valgte sportsområdet. Både individuell og kollektiv undervisning er tilgjengelig for dem som elsker en aktiv livsstil. Deltakerne må ha med eget utstyr hvis det er bærbart. Noe utstyr kan leies for en ekstra avgift.
fra NOK 6925 per uke
Engelsk + musikk –
Kursdeltakerne vil fokusere på deres foretrukne instrument eller sang trening. Våre mentorer er profesjonelle musikere i verdensklasse med mange års erfaring i pop, klassisk, jazz, Irsk tradisjonsmusikk og mange andre stiler. Enten preferansen din er låtskriving, fiolin, piano, gitar, saksofon, eller en av mange andre instrumentene har vi noen av de beste profesjonelle musikklærerne i Irland. Kursdeltakerne må ta med sine egne instrumenter hvis de er bærbare. Noen instrumenter kan leies for en ekstra avgift.
fra NOK 6925 per uke
Galway
Galway er en noe mindre, typisk irsk by som ligger på vestkysten i et vakkert og grønt landskap. I omegnen finnes steile klippevegger, enger med beitende sauer og en flott bukt med friske bølger. Til tross for at Galway er en av de raskest voksende byene i Europa, har man greid å bevare småbypreget, og sentrum er full av vakre middelalder gater. Byen er kjent for sin kreative atmosfære og kalles ofte “Irlands kulturelle hjerte”, takket være et omfattende kulturtilbud året rundt, som inkluderer mange kjente utstillinger, festivaler og konserter. Galway er kanskje det irskeste av det irske, og samtidig en levende universitetsby!
fra NOK 4608 per uke
Dublin
Joviale, uhøytidelige mennesker, frodig natur og et begrenset landareal som gjør at hele øya er tilgjengelig på relativt kort tid – Irland byr på stor allsidighet og mange muligheter for studenter og kursdeltakere. Irene er veldig bevisst på sin turbulente historie, og de elsker sin Guinness, det mørke ølet som mange oppfatter som nasjonens kjennemerke. De irske skolene tilbyr en rekke fritidsaktiviteter hver uke, fra utflukter til spennende steder i omegnen, til sosiale happenings som pubkvelder, Riverdance og fellesbesøk på kulturarrangementer.
fra NOK 4370 per uke
Cork
Cork ligger et stykke syd for Dublin, og innbyggerne i byen har sin egen, spesielle dialekt. Elven Lee deler denne vakre byen i to der den renner ut i en fjordarm med fri vei til havet. Cork er en trygg havn, på flere måter. Med sine utallige små broer og kuperte gatenett er den av Lonely Planet-guiden innlemmet på topp 10-listen over steder man bør besøke. Med sjarmerende små butikker og et koselig byliv, særlig med sin spesielle kveldsstemning, er Cork et attraktivt sted å lære språk. I byens omegn ligger det forøvrig en rekke pittoreske landsbyer.
fra NOK 4150 per uke
Engelsk + dans –
Dette kurset kombinerer fire en-til-en dansetimer i løpet av ettermiddagen med 25 engelsktimer pr. uke. Våre mentorer er profesjonelle dansere i verdensklasse som har erfaring innen pop, klassisk, jazz, irske tradisjonsdans og mange andre stiler.
fra NOK 13850 per uke