San Francisco
“The land of opportunity” er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse. Nasjonen USA er en multikulturell smeltedigel med et fantastisk naturlandskap, noe som mange nordmenn har et nært forhold til. Et bra studiealternativ i California, er berømte San Francisco, med legendariske Golden Gate Bridge der man har utsikt over hele San Francisco-bukta. Det er lett å hive seg på en av de såkalte «cable cars» for å komme seg rundt. Blant annet kan man dra til den berømte bydelen Fisherman’s Wharf der det finnes gode fiskerestauranter og en rekke butikker og utsalgsboder. Herfra går båter ut til Alcatraz, det beryktede fengselet som nå er nedlagt. Det vakre vindistriktet Napa Valley litt nord for byen, frister om man ønsker et avbrekk fra bylivet.
fra NOK 12255 per uke
San Diego
“The land of opportunity” er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse. Nasjonen USA er en multikulturell smeltedigel med et fantastisk naturlandskap, noe som mange nordmenn har et nært forhold til. I California ligger San Diego med Stillehavet som nærmeste nabo. Klimaet er varmt og behagelig hele året, og byens Coronado Beach er nylig kåret til USAs beste sandstrand. En språkreise til vår skole i San Diego betyr å kunne nyte strandlivets gleder i god kombinasjon med faglig påfyll – året rundt. Levende musikk og dans, livlige strandrestauranter, fornøyelsesparken Sea World – San Diego er en by for både rekreasjon og læring.
fra NOK 9198 per uke
New York
“The land of opportunity” er et ypperlig reisemål for alle som ønsker å forbedre sin språkkompetanse. Nasjonen USA er en multikulturell smeltedigel med et fantastisk naturlandskap, noe som mange nordmenn har et nært forhold til. New York må være en av verdens mest populære byer. Elsket av nordmenn og kjent fra utallige filmer og bøker. Ta en liten båttur ut til Liberty Island og besøk Frihetsgudinnen, gå på skøyter i Rockefeller Center, ta en joggetur i Central Park, spaser langs Broadway og la deg imponere av stemningen og alle neonlysene. Bli blendet av Times Square og pirret av alle shoppingmuligheten langs Fifth Avenue. I New York kjenner alle seg som hjemme, og byen er en glimrende base for språkkurs, kanskje ved vår skole i selveste Empire State Building?
fra NOK 10422 per uke
Miami
Florida betyr hundrevis av kilometer med strandlinje. Samtidig ligger villmarken Everglades der, med spennende utflukter blant alligatorer og krypdyr. Fornøyelsesparker som Disney World og Sea World er heller aldri langt unna. Reis til “solskinnsstaten” Florida og gå på skole med oss i velkjente South Beach Miami!
fra NOK 4797 per uke
Chicago
Her finnes det berømte gågateområdet The Magnificent Mile, (Michigan Avenue), flere store universiteter, og spennende bydeler med en blanding av en lang rekke nasjonaliteter. Chicago regnes som en tolerant og åpen by, der det er lett å trives. Her dukket landets første skyskrapere opp, og som USAs tredje største by har Chicago i dag et imponerende antall av dem. Musikken følger en overalt hvor en går; Chicago regnes som en av bluesens og jazzens vugger.
fra NOK 6930 per uke
Boston
Kystbyen Boston, historisk berømt for sitt “Tea party”, gir en på mange måter en europeisk følelse. Her finnes to av verdens mest anerkjente universiteter; Harvard University og Massachusetts Institute of Technology. Hele sentrum av Boston er stengt for biltrafikk, og en spasertur i gågatene med innlagt shopping, eller en vandring langs den såkalte Freedom Trail med sin fascinerende historie, regnes for å være et “must”. Skolen vår ligger meget sentralt og nær universitetet.
fra NOK 13893 per uke