Kiev
Vil du studere russisk, er det et spennende alternativ å gjøre det i Kiev, hovedstaden i Ukraina. Ukraina er Europas nest største land og Kiev er en ren, pen og hyggelig storby med mange grønne lunger, og ikke minst flotte badestrender langs elva Dnjepr, som renner gjennom byen. Mange ser på Kiev som en av de mest fascinerende byene i Øst-Europa. Den har en gripende og interessant historie. Med sitt krylliske alfabet og sine gyldne løkkupler er den også litt eksotisk. Det er få byer som har flere storslåtte kirker enn Kiev, og en av de vakreste er St. Vladimirkatedralen, med enorme mengder gull og relikvier i tillegg til flott billedkunst.
fra NOK 4150 per uke
Moskva
Verdensmetropolen Moskva med sine 12 millioner innbyggere er Russlands økonomiske og politiske sentrum. Her møtes Europa og Asia, russiske tradisjoner og vestlig fremtidsoptimisme. Den Røde Plass, Kreml og Leninmausoleet er kjente severdigheter som anbefales på det sterkeste, i tillegg har byen etter hvert blitt full av luksuriøse shoppingmuligheter og restauranter som vil tilfredsstille de mest kresne. Maktbastionen i det gamle Sovjetunionen har utviklet seg til en moderne europeisk hovedstad.
fra NOK 4150 per uke
Seoul
Seoul, the capital of South Korea, is a vibrant and energetic city, offering endless opportunities for discovery and fun. Being a «city of villages», it seems that every subway stop adds a whole new dimension to Seoul – you can experience the fashion madness of Gangnam, the alternative music scene in Hongdae, and the diverse shopping streets of Myeongdong.
fra NOK 4150 per uke
ILH
Språkreisebyrået tilbyr språkkurs i lærerens eget hjem i hele verden med International Language Homestays (ILH)
fra NOK 16600 - NOK 28800 per uke