Santiago de Cuba
Cuba er en spennende karibisk øy, med gyldne strender, flott natur, dans, sang og musikk, og ikke minst en frodig latinerkultur og et folkeliv som innbyr til fiesta og vennskap. Skolene på Cuba arrangerer flere utflukter på fritiden, blant annet til Varadero, Pinar del Rio og Santa Cruz. Santiago de Cuba er en typisk kultur- og musikkby, med mange gamle, interessante bygninger, og gode museer. Byens kirkegård er spennende, her ligger flere revolusjonære helter begravet.
fra NOK 4150 per uke
Montañita
Er du klar for en annerledes språkferie? I Ecuador kan du kombinere et spanskkurs av høy kvalitet med opplevelsen av en fargerik og eksotisk kultur. Galapagosøyene, Amazonasjungelen Andesfjellene og Stillehavsstrendene – alt er innen rekkevidde i Ecuador. Montanita er det perfekte stedet for å lære spansk og samtidig nyte kulturen og livsstilen i Ecuador. Ettersom skolen ligger rett ved Ecuadors berømte strand i Montañita, kan du studere spansk med en nydelig utsikt utover stranden fra klasserommet. Det er mange fordeler med å være et steinkast fra bølgene som gjør Montañita berømt, du kan lære deg å surfe, ta salsa og yoga kurs eller dra nytte av de fantastiske dykke mulighetene. Det er den ideelle plassen for å studere i tillegg til å gjøre noe nytt og spennende i prosessen.
fra NOK 4150 per uke
Spansk + salsa –
Málaga er en moderne by på Oslos størrelse, med et rikt kultur- og fornøyelsesliv, og utmerkede badestrender. Dette er Picassos fødeby, den er mindre turistifisert enn mange andre på Costa del Sol, og dermed mer genuint spansk. Tradisjonell spansk mat og tyrefekting står sentralt i kulturbildet. En spasertur langs hovedgaten Alameda gir en god følelse av byens atmosfære. Renessanse-katedralen bør også besøkes, og en tur opp til El Castillo de Gibralfaro, den gamle maurisk festningen, belønnes med en fantastisk utsikt over byen. I kulturelle Malaga har du muligheten til å ta dansetimer i tillegg til spanskundervisning. Dansetimene blir undervist mandag til fredag mellom klokken 16:00 og 18:00 i vårt danserom. Rommet har tregulv og er fullt utstyrt med speil og klimaanlegg. Det er mulig å ta kurset over 1 eller 2 uker.
fra NOK 5392 per uke
Mendoza
Argentina er et utrolig variert land med en gripende historie. Med lang kystlinje mot Atlanterhavet, mektige sletter og fjellområder, frodige daler og det berømte Mendoza ligger ved foten av Andesfjellene. Her møtes du av et storslagent og vakkert landskap, og det finnes et utall av utendørsaktiviteter som sykling, rafting, ski osv. Mendoza er også det mest kjente vinområdet i Argentina.
fra NOK 4150 per uke
Nerja
Språkreisebyrået samarbeider med språkskolen Quorum i Nerja, en badeby med ca. 20.000 innbyggere en liten times kjøring fra Malaga. Skolen ligger i en Andalusisk bygning i sentrum av byen, bare fem minutter fra stranden.
fra NOK 6628 per uke
Colombia
Colombia er kanskje et av de mest spennende landene i Latin-Amerika, og landet har blitt mye tryggere de senere årene. Tiden er kanskje inne for å studere spansk i dette vakre og for oss nordmenn kanskje litt ukjente landet? Språkskolen ligger sentralt i hovedstaden Bogota. Byens gamleby La Candelaria, må oppleves, dette er et typisk treffsted for studenter og kunstnere.
fra NOK 4150 per uke
Spansk + seiling –
Noen av de mange strendene i Cadiz tilbyr gode forhold for surfere og vi gir deg sjansen til å kombinere spansk undervisning og surfetimer. Minimums alderen for å delta på kurset er 17 år.
fra NOK 4180 per uke
Malaga
Málaga er en moderne by på Oslos størrelse, med et rikt kultur- og fornøyelsesliv, og utmerkede badestrender. Dette er Picassos fødeby, den er mindre turistifisert enn mange andre på Costa del Sol, og dermed mer genuint spansk. Tradisjonell spansk mat og tyrefekting står sentralt i kulturbildet. En spasertur langs hovedgaten Alameda gir en god følelse av byens atmosfære. Renessanse-katedralen bør også besøkes, og en tur opp til El Castillo de Gibralfaro, den gamle maurisk festningen, belønnes med en fantastisk utsikt over byen.
fra NOK 4328 per uke
Gran Canaria
På hovedøya Gran Canaria ligger skolen i vakre Las Palmas, rett ved stranden Las Canteras. Skolen er kjent for høy undervisningskvalitet og moderne fasiliteter. Gran Canaria har en stor mengde fastboende nordmenn, og et behagelig klima, høy rekreasjonsverdi og spennende utfluktsmål er med på å gjøre Gran Canaria til en sikker vinner.
fra NOK 3888 per uke