Santiago de Cuba
Cuba er en spennende karibisk øy, med gyldne strender, flott natur, dans, sang og musikk, og ikke minst en frodig latinerkultur og et folkeliv som innbyr til fiesta og vennskap. Skolene på Cuba arrangerer flere utflukter på fritiden, blant annet til Varadero, Pinar del Rio og Santa Cruz. Santiago de Cuba er en typisk kultur- og musikkby, med mange gamle, interessante bygninger, og gode museer. Byens kirkegård er spennende, her ligger flere revolusjonære helter begravet.
fra NOK 4150 per uke
Trinidad
Cuba er en spennende karibisk øy, med gyldne strender, flott natur, dans, sang og musikk, og ikke minst en frodig latinerkultur og et folkeliv som innbyr til fiesta og vennskap. Skolene på Cuba arrangerer flere utflukter på fritiden, blant annet til Varadero, Pinar del Rio og Santa Cruz. Trinidad er en godt bevart koloniby, med typisk arkitektur fra de spanske bosetterne. I sentrum finner du torget Placa Major, hvor du kan sitte i skyggen og se på folkelivet i hovedgaten. Gatene i den eldste delen av byen er fredet.
fra NOK 4150 per uke
Peru
I Peru kan du lære spansk i Cuzco, hovedstaden i det en gang så mektige Inka-riket. Byen gjør ofte stort inntrykk på besøkende til Peru. Cuzco har en rik og fascinerende historie og en bemerkelsesverdige miks av Inka-kultur og spansk koloniarkitektur. Bare noen få timer unna ligger også verdensberømte Machu Picchu.
fra NOK 4150 per uke
Havana
Cuba er en spennende karibisk øy, med gyldne strender, flott natur, dans, sang og musikk, og ikke minst en frodig latinerkultur og et folkeliv som innbyr til fiesta og vennskap. Skolene på Cuba arrangerer flere utflukter på fritiden, blant annet til Varadero, Pinar del Rio og Santa Cruz. I hovedstaden Havanna bodde Ernest Hemingway, den kjente forfatteren, en lengre tid. Om du går lei av å rusle rundt i gamlebyen, eller nyte salsamusikken i mørke fløyelsnetter, er det lett å følge i Hemingways fotspor; hans favorittsteder og hans egne museum lokker mange nysgjerrige.
fra NOK 4150 per uke
Guatemala
Den fargerike byen Antigua er kjent som “den gamle byen i Guatemala”. Guatemala har en rik mayakultur, og byen ble grunnlagt allerede i 1543 som spanjolenes koloni-hovedstad. Du kan se mange godt bevarte bygninger fra gammel tid, og byen er omgitt av naturskjønne omgivelser som vulkaner og mektige fjell. Språkskolen ligger sentralt i byen.
fra NOK 4150 per uke
Dominikanske Republikk
Santo Domingo er hovedstaden i øystaten Den Dominikanske republikk. Skolen ligger rett ved byens største universitet, noe som gir deg god anledning til både å bli kjent med andre studenter og praktisere din spansk. Ti minutters busstur unna finner du Zona Colonial, byens historiske del, og landet er ellers kjent for sine mange resort-hoteller og flotte sandstrender.
fra NOK 4150 per uke
Colombia
Colombia er kanskje et av de mest spennende landene i Latin-Amerika, og landet har blitt mye tryggere de senere årene. Tiden er kanskje inne for å studere spansk i dette vakre og for oss nordmenn kanskje litt ukjente landet? Språkskolen ligger sentralt i hovedstaden Bogota. Byens gamleby La Candelaria, må oppleves, dette er et typisk treffsted for studenter og kunstnere.
fra NOK 4150 per uke
Bolivia
I Bolivia kan du studere i den konstitusjonelle hovedstaden Sucre, hele 2800 meter over havet. Sucre er erklært som “World Heritage Site” av UNESCO på grunn av alle de spanske kolonibygningene, som gir byen et karakteristisk preg. Med sine 150.000 innbyggere, er Sucre en relativt liten by, rolig og moderne på samme tid, og et fint utgangspunkt for å studere spansk og lære om den lokale kulturen og kolonitiden.
fra NOK 4150 per uke