Oaxaca
Fargerik, pulserende og spennende er ord som blir brukt om Mexico. Med oss kan du «færra te Mexico» og studere spansk! Landet tar imot flest utvekslingsstudenter av alle i Latin-Amerika, og er mye mer enn tequila, tacos og sombreros. Dette var en gang Mayaenes og Aztekernes land, og her finnes pyramider og andre vitnesbyrd på deres storslåtte kultur.
fra NOK 4150 per uke
Guanajuato
Fargerik, pulserende og spennende er ord som blir brukt om Mexico. Med oss kan du «færra te Mexico» og studere spansk! Landet tar imot flest utvekslingsstudenter av alle i Latin-Amerika, og er mye mer enn tequila, tacos og sombreros. Dette var en gang Mayaenes og Aztekernes land, og her finnes pyramider og andre vitnesbyrd på deres storslåtte kultur. Guanajuato er en vakker by sør for høysletten, erklært som “World Heritage Site” av UNESCO. Byen spilte en viktig rolle i Mexicos uavhengighetskamp, og har i dag en av de største og mest populære kulturfestivalene i Mexico, da lokkes både kunstnere og tilskuere fra utlandet til byen.
fra NOK 4150 per uke
Cuernevaca
Fargerik, pulserende og spennende er ord som blir brukt om Mexico. Med oss kan du «færra te Mexico» og studere spansk! Landet tar imot flest utvekslingsstudenter av alle i Latin-Amerika, og er mye mer enn tequila, tacos og sombreros. Dette var en gang Mayaenes og Aztekernes land, og her finnes pyramider og andre vitnesbyrd på deres storslåtte kultur. Cuernavaca er en middels by stor med mange studenter. Klimaet er behagelig året rundt, og en times biltur nordover ligger Mexico City med alt den har å tilby. Her holdt to av landets mest markante historiske personer til, den spanske erobreren Hernan Cortez og Azteker-høvdingen Montezuma.
fra NOK 4150 per uke