ILH-måten
Vi har tilbudt språkopplæring «The ILH Way» i over 30 år, og vår lange erfaring har vist at å studere og samtidig bo hos din lærer i hans eller hennes hjem er en av de mest effektive og hyggeligste måtene å lære språk på.

Du vil bo i din lærers komfortable hjem mens du har 15, 20, 25 eller 30 timer pr uke (1 time = 60 minutter). Valget er ditt.

Din vertslærer vil gi deg en undervisning som passer til deg personlig, som reflekterer dine interesser, og som møter dine behov. Den skreddersydde undervisningen vil foregå i ditt tempo, noe som igjen vil gi deg selvtillit og hjelpe deg til å raskere kunne snakke flytende.

Opplevelsen med å bo i en vertsfamilie
ILH-opplevelsen inkluderer full kost og losji der du deltar helt og holdent i vertsfamiliens (lærerens) familieliv og sosiale aktiviteter. I praksis blir du altså som en del av familien!

Siden du bor hjemme hos din egen lærer og bruker vedkommendes språk hele tiden, fortsetter læringsprosessen gjennom hele dagen. Den er ikke bare begrenset til undervisningstimene, men fortsetter under måltider, på turer, og gjennom ulike aktiviteter utenom skolen.

Vertsfamilien din blir valgt med dine interesser for øyet. Spesielle dietter og andre preferanser blir tatt hensyn til.

Total språkopplevelse
Lærerens fulle oppmerksomhet er garantert fra starten. For å skreddersy ditt kurs vil vi ta hensyn til dine interesser, ditt språkbehov og dine personlige målsettinger. Ved å bo i din lærers eget hjem og delta i vedkommendes daglige familieliv fordyper du deg fullstendig i det språket du lærer. Det vil ha en sterk påvirkning på læringseffekten, og samtidig gjøre selve læringsopplevelsen morsommere og mer sosial.

Kursopplegg

 • Standardkurs 15, 20, 25 eller 30 undervisningstimer per uke
 • Egnet for alle, uansett nivå

Gjennomsnittlig kurspris med innkvartering

kr10700
 • For 1 uke
 • Intensivkurs med full kost 
 • 20 timer per uke
 • En-til-en undervisning

By / destinasjon + innkvartering hos vertsfamilie med eget bad

kr47834
 • For 4 uker
 • By / destinasjon
 • 20 timer per uke
 • En-til-en undervisning

* Eksemplene er basert på et gjennomsnittlig 4 ukers kurs. Inkluderer ikke fly eller andre reisekostnader. By destinasjoner inkluderer London, Bath, Brighton, Cambridge, Liverpool og Manchester.

Fagspråk

 • Yrkesspesifikke kurs
  Utviklet for forretningsfolk, fagfolk og alle med spesifikke språkbehov relatert til sin jobb. Spesialtilpasset språkundervisning er tilgjengelig uansett behov, for eksempel innenfor yrkesområder som jus, bank og finans, regnskap, markedsføring, salg, luftfart, medisin osv.

 • Eksamensforberedelser
  Utviklet spesielt for mennesker, uansett alder, som forbereder seg til en språkeksamen. Inkluderer skreddersydd materiell for eksamensforberedelse.

Innkvartering

 • Våre vertslærere
  Lærerne er valgt ut på bakgrunn av sin evne til å få deg til å føle deg som hjemme, sin entusiasme og sin ekspertise innen en-til-en undervisning. Din alder og bakgrunn, dine ønsker med hensyn til språkundervisningen, og eventuelle andre ønsker du måtte ha, blir tatt hensyn til under vurderingen av hvilken vertslærer som passer for akkurat deg.

 • Lokal støtte
  Du vil bli aktivt fulgt opp og støttet gjennom hele oppholdet av den lokale arrangøren. De er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg, uansett spørsmål du måtte ha angående kurset eller oppholdet.

Lånekassen

Se hva Lånekassen kan gjøre for deg

Lånekassen

Finn ut hvordan Lånekassen kan hjelpe deg med å finansiere kurset Lånekassens vilkår

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stilte spørsmål i vår FAQ seksjon

Bilder

Videoklipp

Jeg synes det var veldig gøy å bli kjent me nye folk og ha muligheten å forbedre engelsken min synes det var utrolig bra, og vil gjerne dra igjen til Bristol!
Marlene. 13 år fra Haugesund
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding