Chester er kanskje en av de vakreste byene i Storbritannia. Byen ble grunnlagt av romerne og innbyggerne er stolte av sin fascinerende historie. Er man først i Chester er det lett å bli betatt av den unike atmosfæren, de mange flotte bindingsverkshusene, og den levende sentrumskjernen som byr på historie nærmest på hvert gatehjørne. Byens landemerke er mesterverket Chester Cathedral, en av mange bygninger med stor kulturell og arkitektonisk betydning.

Chester er et perfekt utgangspunkt for de over 50. Det er en skjønn by med unik sjarm som dere virkelig kommer til å nyte. Bygninger, historie, tradisjoner og posisjon på elven Dee gjøre Chester til et ledende turistsenter og tiltrekker seg mange internasjonale turister.

50 + kurset gir deg muligheten til å forbedre engelsk ferdighetene dine, utforske området, møte nye mennesker og få nye venner. Kurset inkluderer både språkutvikling og sosialt program.

Språkundervisning (15 timer pr. uke.)
• Forbedre din forståelse av muntlig engelsk
• Forbedre nøyaktigheten ved bruk av språket
• Øke tilliten din til å snakke engelsk naturlig
• Forbedre ordforrådet i en rekke formelle og uformelle sammenhenger

Det inkluderende sosiale programmet
Det sosiale programmet er planlagt av våre erfarne ansatte som er med på alle turer. Det er to ettermiddags begivenhet og en halv-dags utflukt hver uke med en heldags utflukt på midt-kurs helgene. Det er et valgfritt ukentlig kveldsarrangement mot pristillegg. Vi:
• Introdusere deg til den vakre byen Chester og området rundt
• Gjøre deg i stand til å besøke mange store turistattraksjoner
• Tar deg til utrolig vakre nasjonalparker f.eks. North Wales, The Lake District eller The Peak District og til landsbyer og berømte byer som Liverpool og Manchester
• Inkludere en «Meet the British» komponent

2 uker standardkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK Fra 9200

4 uker IELTS eksamenskurs + innkvartering, eget rom

NOKFra 18395
FÅ PRISOVERSLAG

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stilte spørsmål i vår FAQ seksjon

Bilder

Videoklipp

Fikk utrolig rask service og god oppfølging både per telefon og mail helt fra første telefonsamtale og inntil avreise. Hyggelig personale ++ Språkreisebyrået opererer i tillegg med veldig gode priser.
Vegard, 39 år, Bergen
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding