Firenze imponerer alle med sin skjønnhet. Alle inntrykkene når man beveger seg til fots gjennom byen; museer, palasser, kirker og broer, fontener, gateporter og trapper – svært mye er uimotståelig vakkert. Firenze er så full av kultur og historie at den gjør inntrykk på selv den mest blaserte tilreisende. Byen med sine 650.000 innbyggere har inspirert kunstnere som Rafael, Botticelli, Michelangelo, og Donatello. Og da passer det særdeles bra å studere italiensk, som av mange anses å være verdens vakreste språk.

I løpet av våren og høsten tilbyr vi en språkkurs ferie for eldre voksne, som ønsker å kombinere en hyggelig ferie i Italia med muligheten til å oppdage fascinerende kulturelle reiseruter. Programmet tilbyr en koselig blanding av italienskundervisning, utflukter til de mest interessante stedene i Toscana, besøk til kunstneriske og historiske sentre, matlagingskurs, foredrag om kultur og mat og vin reiseruter. Når det kommer til overnatting kan deltakerne velge mellom å bo hos en vertsfamilie, uavhengig leilighet eller hotell av ulike kategorier.

Klassene er holdt små og undervisning dekker praktiske sider ved språket med særlig vekt på muntlige kommunikative ferdigheter. På første dag vil deltakerne ta en skriftlig og muntlig språktest, for å plassere dem på riktig nivå. En grunnleggende kjennskap til det italienske språket er nødvendig (ingen nybegynnere) ettersom alle aktiviteter vil foregå på italiensk.

Aktiviteter inkludert i programmet
• Kunsthistorie: besøk til kjente museer, akademier, monumenter, kirker, hager og historiske villaer. Alle inngangsbilletter og omvisning med en kunsthistorielærer er inkludert i prisen.
• Utflukter: foreslår klassiske ruter for å oppdage den fascinerende blanding av historie, kultur, kunst og natur som Italia er universelt kjent for, spesielt Toscana. Alle utflukter er under oppsyn av lærere. Transport, guidede turer og startkontingent er inkludert i prisen, måltider er ikke inkludert.
• Mat og vin: Mens du bor i Firenze har deltakerne mulighet til å oppdage hemmelighetene til italiensk mat og vin gjennom to leksjoner på en av de mest kjente kulinariske skolene i Firenze. Du vil også nyte foredrag om kulinariske emner og et besøk til en vingård i Chianti.

Nyttig informasjon
• 4 italiensktimer pr. dag, 45 minutter hver
• Kurset varer i 2 uker
• Maks 12 personer pr. klasse
• Ikke passende for totalt nybegynner i Italiensk
• Startdatoer: mai og september

 

2 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK Fra 6425

4 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOKFra 12850
FÅ PRISOVERSLAG

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stilte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding