Sevilla er Andalucias hovedstad, en spennende by med en fin blanding av gammelt og nytt. Bykjernen er relativt liten og kompakt, og her ligger verdens største gotiske katedral, et imponerende syn. Her finnes også det store kongelige palasskomplekset Reales Alcazares fra den tiden araberne styrte byen.

Kulinariske høydepunkter venter på en av de mange andaluciske familierestaurantene, og her i flamencoens fødested må man selvsagt også få med seg et ekte flamencoshow. Eksotisk nok vil også et besøk på tyrefekterarenaen være!

For mange er Sevilla en magisk by, den er nært forbundet med Christoffer Columbus og vinen som produseres i området rundt byen er av høy kvalitet.

I helgene arrangerer skolen utflukter blant annet til klippebyen Ronda, og til Cordoba og Cadiz. Ellers tilbys et variert fritidsprogram, som tapaskvelder, filmaftener og fiestas. Litt utenfor byen ligger også den kjente vannparken Isla Magica.

I motsetning til hva mange tror og mener er det aldri for sent å lære språk og grundig nyte opplevelsen. Dette to ukers kurset tilbyr riktig tempo og store kulturelle oppmuntringer til å forbedre dine evner samtidig som du får en fantastisk kulturell opplevelse. En motiverende kombinasjon av klasseromstimer med et rikt integrert kulturprogram som varierer i henhold til tiden av året.

Nyttig informasjon
• 20 undervisningstimer pr. uke på 50 minutter hver
• + spesielt kulturprogram og avslappingsprogram
• 2 uker
• 6 til 8 personer pr. klasse
• Dansetimer og sportsaktiviteter

2 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK Fra 6425

4 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOKFra 12850
FÅ PRISOVERSLAG

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding