Antibes ligger på den franske rivieraen og er kjent for kjendiser, gourmetmat og kultur.

Antibes er en relativt rolig by, og med de flotte stendene og de mektige alpene i bakgrunnen er det lett å bli forelsket. Kunstnere har gjennom flere århundrer vært tiltrukket av byen.

Besøk Grimaldi slottet i gamlebyen, det imponerende bygget huser en rekke kunstverk, blant annet en større samling av Picassos arbeider. En fin måte å bli kjent med byen på, er også å følge den såkalte kunstnerstien, en vandrerute med innlagte stopp der det er plassert kopier av kjente kunstverk fra området.

Opplevelsesparken Marineland ligger mellom Antibes og Nice, og er en attraksjon for store og små, med blant annet delfin- og sjøløveshow. Parken er den største i sitt slag i Europa.

Språkskolen ligger i et naturskjønt område midtveis mellom Antibes og Juan-les-Pins. Beliggenheten, innkvarteringsmulighetene og de varierte kursoppleggene gjør stedet spesielt velegnet for alle som ønsker å kombinere læring med ferie.

Du har også muligheten til å kombinere språkstudier i Antibes og Paris.

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram

Du kan velge fra 1-4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs 3 måltider per dag).

Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene.

Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Ta kontakt med oss for et detaljert forslag og pristilbud.

2 uker Kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter

NOK Fra 12800
FÅ PRISOVERSLAG

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding