Cádiz, havnebyen ytterst på den andalusiske vestkysten, er virkelig en oppdagelse, fortsatt relativt uberørt av turister. Dette er et sted man oppsøker, og ikke bare «ramler innom». Byen er vakker og velstelt, den har en imponerende strandpromenade, en iøynefallende og storslagen katedral, og en hyggelig bykjerne. Ut mot det gamle fortet som er restaurert, er det en molo og en finkornet sandstrand. Cádiz regnes av de fleste historikere som den eldste byen som fortsatt eksisterer i Vest-Europa, den ble grunnlagt av fønikere allerede 1100 år før Kristus.

I den historiske bydelen Casco Antiguo innenfor restene av bymuren, finnes det et mylder av smale gater og smug, en rekke plasser og torg, og typisk hvitmalte andalusiske murhus med flate tak. Her har man sjarm og atmosfære i massevis, og en rekke gode restauranter og markeder. Et glass lokal sherry og litt tapas på et av de mange små spisestedene hører med!

Columbus satte for øvrig seil mot den nye verden fra Cádiz, to ganger faktisk, og et av hans kjente skip, Santa Maria, skal ha blitt bygget i området.

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram

Du kan velge fra 1-4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs 3 måltider per dag).

Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene.

Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Ta kontakt med oss for et detaljert forslag og pristilbud.

2 uker Kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter

NOKFra 13650

4 uker Kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter

NOKFra 22500

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding