Øystaten New Zealand er nesten så langt unna Norge man kan komme geografisk, men landet har en usedvanlig vakker og variert natur. Alt fra tropisk regnskog (uten slanger!), til nydelige strender, isbreer og majestetiske fjell, og en unik flora og fauna møter den som velger et studieopphold på New Zealand. Og den spennende kulturen til maoriene, landets utbefolkning, ser man eksempler på over alt. Folk på New Zealand kaller seg «kiwis», og er kjent for sin gjestfrihet og sitt gode humør. Glad i utfordringer? Her finnes noen av verden mest spektakulære utgangspunkter for strikkhopping….

På Sørøya ligger den koselige universitetsbyen Christchurch. Innenfor to timers reisetid fra byens flyplass kan man kjøre slalåm i topp alpinanlegg, nyte strandlivet, spille golf, dra på hvalsafari, besøke vingårder, eller sykle i fjellet! Her har innbyggerne dessuten tatt virkelig vare på de britiske tradisjoner som nybyggerne tok med seg, og mange mener at Christchurch i dag er mer engelsk enn noe sted i England…

Kajakkpadling er populært i Christchurch, spesielt i den vakre fjorden Milford Sound, hvor fjellene går rett ned i vannet.

Kursopplegg

  • Normalkurs 2-48 uker med 20 leksjoner pr uke, intensivkurs med 30 leksjoner pr uke.
  • Cambridge eksamenskurs på alle nivåer
  • En rekke andre språkkurs. Kontakt oss for informasjon.

Innkvartering

  • Hos vertsfamilie i enkeltrom med halvpensjon eller enkelt hostel med kokemuligheter. I Christchurch også delt studentleilighet.

2 uker generell engelsk + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK 11475

6 uker IELTS eksamenskurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK49350

 

2 uker business engelsk + innkvartering, eget rom i studentbolig

NOK 9730

6 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK28035

 

4 uker TOEFL eksamenskurs + innkvartering, eget rom i studentbolig

NOK 21300

 

FÅ PRISOVERSLAG

Be om et uforpliktende pristilbud

Voksne

Ungdom

Fagfolk

lærere

Lånekassen

Se hva Lånekassen kan gjøre for deg

Lånekassen

Finn ut hvordan Lånekassen kan hjelpe deg med å finansiere kurset Lånekassens vilkår

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Ekstremt tålmodige og flinke personalle til å lære bort på skoen Collegio Maravillas i Benalmadena, det beste ferie så langt!!!
Anna, 16 år fra Oslo
Fikk utrolig rask service og god oppfølging både per telefon og mail helt fra første telefonsamtale og inntil avreise. Hyggelig personale ++ Språkreisebyrået opererer i tillegg med veldig gode priser.
Vegard, 39 år, Bergen
Jeg kom i ei helt fantastisk gruppe Nerja. Vi ble en fin gjeng og derfor ble oppholdet så mye mer enn ei språkreise. Karakterene over gjenspeiler begeistringen for det hele og jeg har lyst til å reise tilbake.
Brit , 64 år, Oslo
Jeg synes det var veldig gøy å bli kjent me nye folk og ha muligheten å forbedre engelsken min synes det var utrolig bra, og vil gjerne dra igjen til Bristol!
Marlene. 13 år fra Haugesund
Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding