Universitetsbyen Angers, som i likhet med Amboise ligger i den fruktbare Loire-dalen, er en meget gammel by. Et landemerke er det praktfulle slottet (Chateau d’Angers) fra 1200-tallet i hjertet av byens historiske sentrum. Slottet er åpent for publikum og ligger vakkert til med utsikt over elven Loire. Andre attraksjoner er den imponerende Cathédrale St. Maurice, og det enslige, iøyenfallende tårnet Tour St.-Aubin, som en gang tilhørte en kloster­kirke.

Gamlebyen i Angers, med sine bilfrie, brosteinsbelagte gater, bindingsverkshus og middelalderarkitektur, er meget trivelig.
Mange hevder at det er i dette området av Frankrike den «reneste» fransken snakkes.

Skolens kursopplegg har et meget godt omdømme, her er man ambisiøse, noe som også innebærer noe hjemmelekser. Den svenske kronprinsesse Victoria har hatt et helt studieår i Angers. Skolen har også et kulturelt program som omfatter korsang og teater, der man hvert semester øver inn en internasjonal forestilling der hver nasjonalitet presenterer en tradisjon fra sitt eget land. I tillegg arrangeres utflukter til slott, vingårder, kirker og klostre

Kursopplegg

  • Normalkurs / sommerkurs med 20 leksjoner pr uke (i september 25 timer pr uke)

  • Terminkurs med 18-21 leksjoner pr uke. På grunnivå legges det vekt på gammatikk, lese og lytteforståelse, samt samtaletrening. På høyere nivå øker innslaget av friere oppgaver og man har mulighet for å velge tilleggsemner, der valgmulighetene er store. Eksempler på valgfrie tilleggsemner er forretningsfransk, litteratur, historie og reiseliv. På samtlige kurs aksepteres alt fra nybegynnere til mer avanserte studenter.
  • Man kan også studere forberedende for internasjonale språkdiplomer som DELF og DALF, og Det Franske Handelskammerets diplom i forretningsfransk.

Gjennomsnittlig kurspris med innkvartering

NOK83002 uker
  • Intensivkurs
  • 22 timer per uke
  • Maksimum 6 deltakere per gruppe

Kombinasjonskurs +innkvartering hos vertsfamilie med eget bad

NOK144004 uker
  • Standardkurs kombinert med individuell undervisning
  • 22 timer per uke
  • Maksimum 6 deltakere per gruppe

* Eksemplene er basert på et gjennomsnittlig 2 ukers kurs. Inkluderer ikke fly eller andre reisekostnader.

Innkvartering

I vertsfamilie med enkeltrom og halvpensjon (frokost og middag), i sommermånedene er studenthjem et alternativ, her inngår helpensjon, unntatt lunsj i helgene.

Be om et uforpliktende pristilbud

Voksne

Ungdom

Fagfolk

lærere

Lånekassen

Se hva Lånekassen kan gjøre for deg

Lånekassen

Finn ut hvordan Lånekassen kan hjelpe deg med å finansiere kurset Lånekassens vilkår

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding