Ønsker du å lære fransk eller forbedre dine franskkunnskaper? Språkreisebyrået er en trygg støttespiller! Vi har et bredt utvalg av skolesteder i Frankrike, alle med internasjonalt miljø og moderne fasiliteter.

I Paris og ved de aller fleste andre destinasjonene våre i Frankrike, kan du også studere med støtte fra Lånekassen. Kurset må da avsluttes med DELF-eksamen (Diplôme d’Etudes en Langue Française) – eller DALF-eksamen (Diplôme Approfondi de Langue Française.) DELF eksamen arrangeres 6 ganger i løpet av året. De fleste av våre språkskoler i Frankrike tilbyr slike eksamenskurs.

Knapt noen by har vært så besunget og lovprist som Paris. Romantiske Paris er så storslagent vakker at det kan ta pusten fra en. Dette er et naturlig valg for et språkkurs i fransk.
Kom og bli kjent med byen bak turistfasaden. Oppdag det berømte latinerkvarteret. Ta deg tid til shopping, cafeer, teatre og markeder. Stikk opp i Eiffeltårnet, vandre langs Champs-Élysées eller elven La Seine, besøk Sacre-Coeur og Notre Dame, de fantastiske kirkene, stå under Triumfbuen, gå deg vill i det enorme og storslåtte kunstmuseet Louvre. Eller reis ut til Versailles og opplev det overdådige kongelige slottet på nært hold. Du vil alltid ha noe å finne på i Paris.
Og hva med en liten piknik etter skoletid? Parker og hager med trær og blomster og grønne plener utgjør faktisk rundt 20 prosent av Paris’ overflate, og gjør byen til verdens fjerde grønneste hovedstad.

Kursopplegg

  • Normalkurs 2-48 uker, 20 eller 25 undervisningstimer pr uke. Start hver mandag, men spesielle startdatoer for nybegynnere.
  • Språkurs med støtte fra Lånekassen 13 eller 14 uker normalkurs med 20 undervisningstimer pr uke. De siste 2 ukene suppleres normalkurset med forberedelseskurs til DELF eksamen, 5 undervisningstimer pr uke. Kontakt oss for detaljer angående startdato, eksamensnivå og skolested. Det kreves noe forkunnskaper for å kunne ta eksamen etter 13 ukers studier, eventuelt kan kursvarigheten forlenges.

Gjennomsnittlig kurspris med innkvartering

NOK83002 uker
  • Intensivkurs
  • 22 timer per uke
  • Maksimum 6 deltakere per gruppe

Kombinasjonskurs +innkvartering hos vertsfamilie med eget bad

NOK144004 uker
  • Standardkurs kombinert med individuell undervisning
  • 22 timer per uke
  • Maksimum 6 deltakere per gruppe

* Eksemplene er basert på et gjennomsnittlig 2 ukers kurs. Inkluderer ikke fly eller andre reisekostnader.

Innkvartering

Vertsfamilie med enkeltrom og frokost, alternativt hotell.

Be om et uforpliktende pristilbud

Voksne

Ungdom

Fagfolk

lærere

Lånekassen

Se hva Lånekassen kan gjøre for deg

Lånekassen

Finn ut hvordan Lånekassen kan hjelpe deg med å finansiere kurset Lånekassens vilkår

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding