Aktuelle tilbud for Italia

Her er et utvalg av destinasjoner vi tilbyr i Italia. Hvis du ikke ser destinasjonen du leter etter, vennligst kontakt oss, vi er sikre på at vi vil kunne hjelpe deg.

Load More Posts

ILH

Bo og studér i lærerens eget hjem. Privattimer og total språkopplevelse. Lærerens fulle oppmerksomhet er garantert fra starten.

Har du også hørt at Roma, også kalt «den evige stad», er en av de mest tiltrekkende storbyer i verden? Da er du ikke alene.

Milano liker å kalle seg «verdens motehovedstad», og shopping står naturlig nok høyt på lista for alle som reiser til den italienske byen i nord.

Firenze imponerer alle med sin skjønnhet. Alle inntrykkene når man beveger seg til fots gjennom byen; museer, palasser, kirker og broer, fontener, gateporter og trapper – svært mye er uimotståelig vakkert.

Siena ligger i hjertet i Toscana, en liten, historisk by ca. 50 kilometer syd for Firenze. Byen ligger nydelig til på tre åser omgitt av vingårder og oliventrær, og er full av arkitektoniske skatter, bl.a. en domkirke som regnes for å være en av Italias aller vakreste.

Viareggio ligger på den ?Toscanske rivieraen? og er en klassisk, liten italiensk ferieby med endeløse strender og et sydende natteliv om sommeren.

Middelalderbyen Bologna er en av Italias største og beste studentbyer. Byens skjønnhet, med sin labyrinter av bueganger som beskytter både mot regn og sol og sine mange sjarmerende piazzas (torg), blir understreket av alle som har vært her.

Salerno ligger på den vakre Amalfi-kysten, cirka tre timer med tog syd for Roma. Byen har et rikt kulturliv, storslått arkitektur, strender og behagelig klima hele året.

Hva med å ta et språkkurs i italiensk på selveste Sicilia? Byen Taormina ligger opp i åssiden på øyas østkyst, og byr på smale smug, koselige restauranter, fantastisk havutsikt; og vulkanfjellet Etna som bakteppe.

Spør oss for mer informasjon, vi vil gjerne høre fra deg!