Portugal ble en av de dominerende sjøfartsnasjonene allerede på 1400-tallet, med Lisboa som et viktig utgangspunkt. Handelsmenn og eventyrere samlet seg i byen, som raskt ble den rikeste, stolteste og vakreste i Europa. Ennå den dag i dag kan man se mange spor etter denne stormaktstiden i Portugal. Portugisere har ellers et lynne som står godt til det norske, og tradisjonelle matretter som Bacalao, også Portugals nasjonalrett, vitner om en utstrakt handel mellom våre to land. Portugisisk snakkes av over 200 millioner mennesker verden over.

Lisboa er en vakker by preget av brede avenyer, parkområder og livlige markeder. Byen er kulturelt svært rik, og storslagen arkitektur og vakre severdigheter har gjort den til en av de beste reisemålene i Europa. Blant de kjente severdighetene i byen er Alfama med sine trange gater og kjente trikker og får man behov for et forfriskende bad, er det ikke langt til de kjente badebyene Estoril eller Cascais.

Kursopplegg

  • Normalkurs med 3 undervisningstimer pr dag
  • Normalkurs + workshop med 5 undervisningstimer per dag, alle nivåer. Du kan også kombinere normalkurs med individuell undervisning, eller kun ta individuelle timer.
  • Kurs med CIPLE-eksamen og støtte fra Lånekassen. (I Portugal er CIPLE den offisielle eksamenen. Eksamen kan tas på 5 ulike nivåer, og arrangeres tre ganger årlig.)
  • Lånekassen godkjenner eksamenen som grunnlag for å gi støtte. Kurset går over 13 uker med 15 timer per uke. Opplegget er som på normalkurset. De siste ukene suppleres normalkurset med individuelle leksjoner som skal forberede til CIPLE-eksamen.

Gjennomsnittlig kurspris med innkvartering

NOK83002 uker
  • Intensivkurs
  • 22 timer per uke
  • Maksimum 6 deltakere per gruppe

Kombinasjonskurs +innkvartering hos vertsfamilie med eget bad

NOK144004 uker
  • Standardkurs kombinert med individuell undervisning
  • 22 timer per uke
  • Maksimum 6 deltakere per gruppe

* Eksemplene er basert på et gjennomsnittlig 2 ukers kurs. Inkluderer ikke fly eller andre reisekostnader.

Innkvartering

Vertsfamilie med enkeltrom og frokost, alternativt hotell.

Be om et uforpliktende pristilbud

Voksne

Ungdom

Fagfolk

lærere

Lånekassen

Se hva Lånekassen kan gjøre for deg

Lånekassen

Finn ut hvordan Lånekassen kan hjelpe deg med å finansiere kurset Lånekassens vilkår

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding