Er du klar for en annerledes språkferie? I Ecuador kan du kombinere et spanskkurs av høy kvalitet med opplevelsen av en fargerik og eksotisk kultur. Galapagosøyene, Amazonasjungelen Andesfjellene og Stillehavsstrendene – alt er innen rekkevidde i Ecuador.

Montanita er det perfekte stedet for å lære spansk og samtidig nyte kulturen og livsstilen i Ecuador. Ettersom skolen ligger rett ved Ecuadors berømte strand i Montañita, kan du studere spansk med en nydelig utsikt utover stranden fra klasserommet. Det er mange fordeler med å være et steinkast fra bølgene som gjør Montañita berømt, du kan lære deg å surfe, ta salsa og yoga kurs eller dra nytte av de fantastiske dykke mulighetene. Det er den ideelle plassen for å studere i tillegg til å gjøre noe nytt og spennende i prosessen.

Kursopplegg

 • Smågruppe-undervisning, minigruppe (2 stk) eller individuell opplæring, med fra 4 til 8 leksjoner pr dag. Ved ankomst skolen kan du bytte en ordinær kursuke med en ukes kurs på en ”lodge” i jungelen, mot ekstra kostnad. Her kan du fiske, dra på ekspedisjoner, padle, og oppleve et annerledes plante- og dyreliv. Det er også mulig å bytte en ordinær kursuke med en ukes opphold ved kysten
 • Normalkurs med 20 undervisningstimer pr uke i små grupper.
 • Individuell undervisning og en rekke spesialkurs, f.eks. spansk + surfing, spansk + salsa, spansk + dykking osv. Kontakt oss for nærmere informasjon!
  Kursstart som regel hver mandag, med spesielle kursdatoer for nybegynnere

Gjennomsnittlig kurspris med innkvartering

NOK83002 uker
 • Intensivkurs
 • 22 timer per uke
 • Maksimum 6 deltakere per gruppe

Kombinasjonskurs +innkvartering hos vertsfamilie med eget bad

NOK144004 uker
 • Standardkurs kombinert med individuell undervisning
 • 22 timer per uke
 • Maksimum 6 deltakere per gruppe

* Eksemplene er basert på et gjennomsnittlig 2 ukers kurs. Inkluderer ikke fly eller andre reisekostnader.

Innkvartering

Studenthjem (4 personer på rommet), vertsfamilie med halvpensjon, eller Cabanas (bungalow) med eget bad beliggende direkte på stranden. Man kan også oppgradere til familie-cabana.

Be om et uforpliktende pristilbud

Voksne

Ungdom

Fagfolk

lærere

Lånekassen

Se hva Lånekassen kan gjøre for deg

Lånekassen

Finn ut hvordan Lånekassen kan hjelpe deg med å finansiere kurset Lånekassens vilkår

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding