Aktuelle tilbud for Mexico

Her er et utvalg av destinasjoner vi tilbyr i Mexico. Hvis du ikke ser destinasjonen du leter etter, vennligst kontakt oss, vi er sikre på at vi vil kunne hjelpe deg.

Load More Posts

ILH

Bo og studér i lærerens eget hjem. Privattimer og total språkopplevelse. Lærerens fulle oppmerksomhet er garantert fra starten.

Playa del Carmen var opprinnelig en idyllisk fiskerlandsby, men er nå først og fremst kjent for sin vakre, langstrakte strand, sin tropiske vegetasjon og sitt krystallklare vann.

Puerto Vallarta er omgitt av særdeles naturskjønne omgivelser. Byen har fjell, tropisk jungel, vakre strender og fossefall, og har med sine mer enn 300 soldager i året etterhvert blitt en populær destinasjon.

Cuernavaca er en middels by stor med mange studenter. Her holdt to av landets mest markante historiske personer til, den spanske erobreren Hernan Cortez og Azteker-høvdingen Montezuma.

Oaxaca har en spennende befolkning med et stort etnisk mangfold, noe som fører til et stort utvalg av mattradisjoner, språk, dans og kultur.

Guanajuato er erklært som “World Heritage Site” av UNESCO. Byen spilte en viktig rolle i Mexicos uavhengighetskamp, og har i dag en av de største og mest populære kulturfestivalene i Mexico.

Spør oss for mer informasjon, vi vil gjerne høre fra deg!