Med rene, flotte og prisvinnende strender, et splitter nytt havneområde, brede boulevarder og Spanias kanskje flotteste strandpromenade, er Alicante et bra sted å studere spansk. Byen er også et godt utgangspunkt for golf og tennis på fritiden.

Inntil den marmorbelagte promenaden ligger også ”El barrio”, Alicantes gamle bydel, som såvel lokalbefolkning som tilreisende søker til om kveldene, og skaper god og lun stemning.

På en høyde utenfor byen står borgen Castillo de Santa Bárbara. Dette landemerket er som et eventyrslott, som opprinnelig ble bygget av de arabiske maurerne.

Kursopplegg

  • Normalkurs 2-24 uker med 20 undervisningstimer pr uke
  • Spansk kultur eller konversasjon 2, 3 eller 4 uker med 25 undervisningstimer pr uke. Som normalkurs, men med ekstra undervisningstimer om kultur, historie, kunst, økonomi osv.
  • D.E.L.E. Eksamenskurs. Minimum 4 uker. Som normalkurs med tillegg av 10 undervisningstimer med forberedelse til eksamen. Evt. kun 10 undervisningstimer pr uke med forberedelse til eksamen. Sistnevnte alternativ krever gode forkunnskaper.
  • Spanskkurs med støtte fra Lånekassen. Tilsammen 13 uker, med normalkurs de første 8 ukene, og de siste 5 ukene spesifikt forberedende til D.E.L.E.-eksamen.
  • Hispanic Studies 12 uker med 25 undervisningstimer pr uke. Kursperioder er januar-mars, april-juni eller oktober-desember. Kjøres som normalkurs med 5 ekstra undervisningstimer om kultur og konversasjon.
  • Det tilbys også individuelle kurs, kurs i forretningsspansk, spansk + dansetimer osv.

2 uker standardkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK 5330

4 uker SIELE eksamenskurs + innkvartering, eget rom i delt leilighet

NOK15165

 

6 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK 20790

4 uker business spansk + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK13720

 

FÅ PRISOVERSLAG

Innkvartering

Du bor i vertsfamilie med enkeltrom eller dobbeltrom, halvpensjon eller helpensjon. Alternativt kan du dele studentleilighet, med enkeltrom eller dobbeltrom. Du deler da kjøkken og bad med andre kursdeltagere eller spanske studenter. Innkvartering på hotell eller pensjonat kan også ordnes.

Be om et uforpliktende pristilbud

Voksne

Ungdom

Fagfolk

lærere

Lånekassen

Se hva Lånekassen kan gjøre for deg

Lånekassen

Finn ut hvordan Lånekassen kan hjelpe deg med å finansiere kurset Lånekassens vilkår

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding