Cádiz, havnebyen ytterst på den andalusiske vestkysten, er virkelig en oppdagelse, fortsatt relativt uberørt av turister. Dette er et sted man oppsøker, og ikke bare «ramler innom». Byen er vakker og velstelt, den har en imponerende strandpromenade, en iøynefallende og storslagen katedral, og en hyggelig bykjerne. Ut mot det gamle fortet som er restaurert, er det en molo og en finkornet sandstrand. Cádiz regnes av de fleste historikere som den eldste byen som fortsatt eksisterer i Vest-Europa, den ble grunnlagt av fønikere allerede 1100 år før Kristus.

I den historiske bydelen Casco Antiguo innenfor restene av bymuren, finnes det et mylder av smale gater og smug, en rekke plasser og torg, og typisk hvitmalte andalusiske murhus med flate tak. Her har man sjarm og atmosfære i massevis, og en rekke gode restauranter og markeder. Et glass lokal sherry og litt tapas på et av de mange små spisestedene hører med!

Columbus satte for øvrig seil mot den nye verden fra Cádiz, to ganger faktisk, og et av hans kjente skip, Santa Maria, skal ha blitt bygget i området.

Kursopplegg

  • Normalkurs 4-24 uker med 20 undervisningstimer per uke à 45 minutter. 4-24 uker.
    Start hver mandag, egne startdatoer for nybegynnere

  • Intensivkurs 2-24 uker med 25 undervisningstimer pr uke

2 uker generell spansk + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK 6765

6 uker super intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie inkludert halvpensjon

NOK23560

4 uker DELE eksamenskurs + innkvartering, eget rom i studentbolig

NOK 17575
FÅ PRISOVERSLAG

Innkvartering

Du kan velge mellom å bo hos en spansk familie eller dele leilighet med andre studenter. Familieinnkvartering inkluderer enkelt- eller dobbeltrom og hel- eller halvpensjon. Leilighetene har enkelt eller dobbeltrom med felles oppholdsrom, kjøkken, dusj og toalett. Skolene arrangerer et fritidsprogram med konserter, kino, grillfest og andre fester, guidede besøk og utflukter til blant annet Sevilla og Granada, men også til Portugal og Marokko.

Be om et uforpliktende pristilbud

Voksne

Ungdom

Fagfolk

lærere

Lånekassen

Se hva Lånekassen kan gjøre for deg

Lånekassen

Finn ut hvordan Lånekassen kan hjelpe deg med å finansiere kurset Lånekassens vilkår

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding