Med relativt kort vei til både Middelhavets kystlinje og snødekte fjell i nasjonalparken Sierra Nevada, er Granada en eventyrlig by. Dette er den siste byen som ble gjenerobret av katolikkene. Her ligger selveste Alhambra, det mauriske palasset som er det fremste symbolet på arabisk herredømme, kunst og arkitektur. Dette er Spanias mest besøkte attraksjon. Granadas gamle bydel, Albaicin-kvarteret, er på UNESCOs verdensarvliste. Her råder en umiskjennelig blanding av vestlig og arabisk påvirkning, både når det gjelder gastronomi, håndverk og byplanlegging.

Kulturen, klimaet og historien gir Granada et helt spesielt preg. Når du går og rusler i butikkene i byens arabiske gate, virker det som om du er i et arabisk land og ikke i Spania. Fra Granada er heller ikke veien lang til Sierra Nevadas sydøstlige side, det såkalte Alpujarra. Fjellryggen er kjent for varme kilder, vakker natur og bortgjemte og bohem-aktige landsbyer med produksjon av utsøkte skinkeprodukter.

Skolen arrangerer turer til både Sierra Nevada og Solkysten til kostpris.

Kursopplegg

  • Normalkurs med 20+ 5 undervisningstimer pr uke
  • Intensivkurs med 30+ 5 undervisningstimer pr uke
  • Vi tilbyr også en rekke andre kurs, som D.E.L.E-eksamenskurs, julekurs og et 3-ukers spesialkurs i spansk + arabisk kultur. Kontakt oss for mer informasjon.

2 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK 7375

6 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK20790

4 uker SIELE eksamenskurs + innkvartering, eget rom i studentbolig med halvpensjon

NOK 17825
FÅ PRISOVERSLAG

Innkvartering

Vertsfamilie med halv –eller helpensjon, eller delt studentleilighet. Enkelt eller dobbeltrom. Også mulighet for å bo på studenthjem der nesten alle rommene har eget bad. Velg mellom selvhushold eller pensjon.

Be om et uforpliktende pristilbud

Voksne

Ungdom

Fagfolk

lærere

Lånekassen

Se hva Lånekassen kan gjøre for deg

Lånekassen

Finn ut hvordan Lånekassen kan hjelpe deg med å finansiere kurset Lånekassens vilkår

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding