Mange nordmenn har leilighet i områdene rundt Marbella, som ligger en times biltur fra Malaga. Marbella betyr “vakre hav”, og byen er kjent som et eksklusivt feriested, en favorittdestinasjon for kjendiser. Samtidig har byen også bevart sitt særpreg som ekte andalusisk, til tross for at den som resten av Andalucia i sin tid var styrt av araberne. Marbella er perfekt for deg som ikke bare vil kombinere det å lære spansk med sol og bad, men også vil bevege deg litt rundt. Marbella er for eksempel kjent som et paradis for alle som er glad i golf.

Langs de fine strendene i sentrum går det en pen promenade, og byens gamle bydel er en velholdt og sjarmerende liten perle. Her kan du vandre gjennom trange smug, og mellom hvitkalkede hus med smijernsbalkonger og fargerike blomsterpotter. Tapasbarer finnes overalt, også rundt det hyggelige lille Appelsintorget midt i sentrum.

Kursopplegg

  • Normalkurs 1-12 uker. Tilbys som semi-intensivkurs, intensivkurs, intensivkurs pluss, eller superintensivkurs bestående av henholdsvis 10, 20. 20+5 eller 30 undervisningstimer pr uke. Små grupper.

Innkvartering

Vertsfamilie, enkelt –eller dobbeltrom, halv –eller helpensjon. Studentleilighet, enkelt – eller dobbeltrom, der du bor sammen med andre språkstudenter eller spanske studenter. Ingen måltider. Studenthjem, enkelt eller dobbeltrom, helpensjon, halvpensjon eller ingen måltider. Studenthjemmet har bibliotek og kafeteria.

2 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK 8135

6 uker intensivkurs + innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med halvpensjon

NOK23070

4 uker SIELE eksamenskurs + innkvartering, eget rom i delt leilighet

NOK 15165
FÅ PRISOVERSLAG

Be om et uforpliktende pristilbud

Voksne

Ungdom

Fagfolk

lærere

Lånekassen

Se hva Lånekassen kan gjøre for deg

Lånekassen

Finn ut hvordan Lånekassen kan hjelpe deg med å finansiere kurset Lånekassens vilkår

Har du spørsmål?

Finn svar på ofte stillte spørsmål

Finn svar

Finn svar på ofte stillte spørsmål i vår FAQ seksjon

Images

Videoklipp

Jeg reiste til St.Petersburg – dette var en opplevelse for livet! Dessverre ble jeg syk etter ankomst og mistet noen uker undervisning, men skolen ga meg veldig mye tilbake etter det. Litt vel intenst med 4 timer sammenhengende undervisning og kun 15 min. pause. Men det funker.
Ingvald, 36 år
Bygg min kurspakke

Er du klar til å bygge din perfekte kurspakke?

Kom i kontakt med oss og fortell oss hva du trenger, vi vil hjelpe deg å bygge en perfekt kurspakke
Bygg min kurspakke
Påmelding