York
Kurset for alle over 50 år som ønsker å tilbringe tid i selskap med likesinnede voksne. Kurset tilbyr en blanding av engelsk undervisningstimer, sosiale aktiviteter, besøk og utflukter. Kurset består av 15 engelsktimer fra 09:30 – 13:00 (2 x 90 min.), mandag til fredag, etterfulgt av et ettermiddags og kveldsprogram. Hver klasse har maksimalt 14 personer. Som en av Europas mest historiske byer med sitt rike kulturliv er York et ideelt sted for kurs for eldre personer. Det trafikkfrie sentrumet har et stort utvalg av barer og restauranter; så vel som en av de beste utvalgene av butikker i Nord-England.
fra NOK 3213 per uke
Chester
Chester er kanskje en av de vakreste byene i Storbritannia. Byen ble grunnlagt av romerne og innbyggerne er stolte av sin fascinerende historie. Er man først i Chester er det lett å bli betatt av den unike atmosfæren, de mange flotte bindingsverkshusene, og den levende sentrumskjernen som byr på historie nærmest på hvert gatehjørne. Byens landemerke er mesterverket Chester Cathedral, en av mange bygninger med stor kulturell og arkitektonisk betydning. Chester er et perfekt utgangspunkt for de over 50. Det er en skjønn by med unik sjarm som dere virkelig kommer til å nyte. Bygninger, historie, tradisjoner og posisjon på elven Dee gjøre Chester til et ledende turistsenter og tiltrekker seg mange internasjonale turister. 50 + kurset gir deg muligheten til å forbedre engelsk ferdighetene dine, utforske området, møte nye mennesker og få nye venner. Kurset inkluderer både språkutvikling og sosialt program.
fra NOK 4600 per uke
Engelsk + sport –
Dette kurset kombinerer engelskundervisning med muligheten til å utvikle dine evner innen ditt valgte sportsområdet. Både individuell og kollektiv undervisning er tilgjengelig for dem som elsker en aktiv livsstil. Deltakerne må ha med eget utstyr hvis det er bærbart. Noe utstyr kan leies for en ekstra avgift.
fra NOK 6925 per uke
Engelsk + musikk –
Kursdeltakerne vil fokusere på deres foretrukne instrument eller sang trening. Våre mentorer er profesjonelle musikere i verdensklasse med mange års erfaring i pop, klassisk, jazz, Irsk tradisjonsmusikk og mange andre stiler. Enten preferansen din er låtskriving, fiolin, piano, gitar, saksofon, eller en av mange andre instrumentene har vi noen av de beste profesjonelle musikklærerne i Irland. Kursdeltakerne må ta med sine egne instrumenter hvis de er bærbare. Noen instrumenter kan leies for en ekstra avgift.
fra NOK 6925 per uke
Engelsk + dykking –
Med solfylt himmel, vakkert lys, stor synlighet; grotter, vrak og Middelhavets sjøliv, og egnede temperaturer for å dykke hele året, er Malta et utmerket valg for å kombinere din lidenskap for dykking sammen med engelskkurs i et engelsktalende land. Kurset er designet for å passe dine behov og interesser, og inkluderer en rekke dykkerelaterte emner. Emner som dekkes inkluderer: Introduksjon til Maltas dykkesteder, stille spørsmål under et dykk, briefing, snakke om dykkeerfaringer, medisinsk nødhjelp, beskrive livet i vannet og introduksjon til undervannsfotografering Dra på dykking om morgen når lyset er best og ha det gøy med engelskundervisning senere på dagen fra 4 og utover. Alle pakkene varer en uke, men du kan legge til ekstra uker. Undervisningstimer en til en er også tilgjengelig på forespørsel. Hvis det ikke er andre studenter på samme nivå, blir 80% av undervisningstimene en til en undervisning.
fra NOK 9832,5 per uke
Engelsk + dans –
Dette kurset kombinerer fire en-til-en dansetimer i løpet av ettermiddagen med 25 engelsktimer pr. uke. Våre mentorer er profesjonelle dansere i verdensklasse som har erfaring innen pop, klassisk, jazz, irske tradisjonsdans og mange andre stiler.
fra NOK 13850 per uke