Sevilla
Sevilla er Andalucias hovedstad, en spennende by med en fin blanding av gammelt og nytt. Bykjernen er relativt liten og kompakt, og her ligger verdens største gotiske katedral, et imponerende syn. Her finnes også det store kongelige palasskomplekset Reales Alcazares fra den tiden araberne styrte byen. Kulinariske høydepunkter venter på en av de mange andaluciske familierestaurantene, og her i flamencoens fødested må man selvsagt også få med seg et ekte flamencoshow. Eksotisk nok vil også et besøk på tyrefekterarenaen være!
fra NOK 6825 per uke
Cádiz
Cádiz, havnebyen ytterst på den andalusiske vestkysten, er virkelig en oppdagelse, fortsatt relativt uberørt av turister. Dette er et sted man oppsøker, og ikke bare «ramler innom». Byen er vakker og velstelt, den har en imponerende strandpromenade, en iøynefallende og storslagen katedral, og en hyggelig bykjerne. Ut mot det gamle fortet som er restaurert, er det en molo og en finkornet sandstrand. Cádiz regnes av de fleste historikere som den eldste byen som fortsatt eksisterer i Vest-Europa, den ble grunnlagt av fønikere allerede 1100 år før Kristus.
fra NOK 6825 per uke
Spansk + seiling –
Noen av de mange strendene i Cadiz tilbyr gode forhold for surfere og vi gir deg sjansen til å kombinere spansk undervisning og surfetimer. Minimums alderen for å delta på kurset er 17 år.
fra NOK 4180 per uke
Sport og aktiviteter i
Our Junior courses are ideal for all young people eager to develop their language skills while benefiting from an exciting variety of cultural and social activities. We accept individual young learners in our schools in the UK, USA, Canada and France in our summer and winter camps. Teaching methods and social activities on the Junior course are specially designed to suit kids and teenagers. Our Junior courses are a great way to make friends with other teenagers from all over the world. LSI offers language courses to suit all abilities and levels. Our Junior courses are available all year round for groups.
fra NOK 8200 per uke
Malaga
Málaga er en moderne by på Oslos størrelse, med et rikt kultur- og fornøyelsesliv, og utmerkede badestrender. Dette er Picassos fødeby, den er mindre turistifisert enn mange andre på Costa del Sol, og dermed mer genuint spansk. Tradisjonell spansk mat og tyrefekting står sentralt i kulturbildet. En spasertur langs hovedgaten Alameda gir en god følelse av byens atmosfære. Renessanse-katedralen bør også besøkes, og en tur opp til El Castillo de Gibralfaro, den gamle maurisk festningen, belønnes med en fantastisk utsikt over byen.
fra NOK 6825 per uke
Valencia for Skolegrupper
Europas største akvarium, en meget imponerende operabygning, en koselig gamleby med intime kafeer og koselige spisesteder. Velkommen til Valencia. Paella, den spanske nasjonalretten, kommer nettopp herfra. Et besøk på markedet Mercado Central eller en vandring blant de spektakulære bygningene i kunst- og vitenskapsparken hører med, det er bare å la seg begeistre av Valencia. Katedralen La Seu, med det 8-kantede klokketårnet er et stolt landemerke, her finnes visstnok den ekte versjonen av Den Hellige Gral. La Lonja er en annen attraksjon. Den gamle silkebørsen som opprinnelig ble bygget på 1500-tallet, anses for å være en av Europas fineste gotiske bygninger. Valencia tilbyr også strandliv bare 5 minutter med buss ut av sentrum. Skolen ligger på universitetsområdet, like utenfor sentrum.
Spansk + surfing –
Noen av de mange strendene i Cadiz tilbyr gode forhold for surfere og vi gir deg sjansen til å kombinere spansk undervisning og surfetimer. Minimums alderen for å delta på kurset er 17 år.
fra NOK 3587 per uke
Alicante
Med rene, flotte og prisvinnende strender, et splitter nytt havneområde, brede boulevarder og Spanias kanskje flotteste strandpromenade, er Alicante et bra sted å studere spansk. Byen er også et godt utgangspunkt for golf og tennis på fritiden. Inntil den marmorbelagte promenaden ligger også ”El barrio”, Alicantes gamle bydel, som såvel lokalbefolkning som tilreisende søker til om kveldene, og skaper god og lun stemning. På en høyde utenfor byen står borgen Castillo de Santa Bárbara. Dette landemerket er som et eventyrslott, som opprinnelig ble bygget av de arabiske maurerne.
fra NOK 6400 per uke
Madrid
Spanias hovedstad Madrid ligger ved Rio Manzanares bredder, og lokker med tapas, kunst og flamenco, utmerket shopping og fotball. «Byen som aldri sover» er en by av pulserende atmosfære i skjønn forening. Madrid er Europas høyest liggende hovedstad, men temperaturen kan likevel bli svært høy midt på sommeren. Madrid en fantastisk sted å lære spansk. Det er lett og komme seg mellom attraksjonene til fots. Museet Prado for eksempel som et eventyr for kunstelskere, helt på høyde med Louvre i Paris og det anbefales å ta seg ekstra god tid med Goya og El Greco. En spasertur i Retiro Park, der du med fordel kan ta en rast, anbefales å gjøre regelmessig!
fra NOK 7800 per uke