Lisboa
Portugal ble en av de dominerende sjøfartsnasjonene allerede på 1400-tallet, med Lisboa som et viktig utgangspunkt. Handelsmenn og eventyrere samlet seg i byen, som raskt ble den rikeste, stolteste og vakreste i Europa. Ennå den dag i dag kan man se mange spor etter denne stormaktstiden i Portugal. Portugisere har ellers et lynne som står godt til det norske, og tradisjonelle matretter som Bacalao, også Portugals nasjonalrett, vitner om en utstrakt handel mellom våre to land. Portugisisk snakkes av over 200 millioner mennesker verden over.
Spesialtilbud
fra NOK 4150 per uke
Rio de Janeiro
Verdens største tropiske regnskog, fantastiske sandstrender, karneval, samba og fotball er bare noe av det vi forbinder med det største landet i Latin-Amerika. Velkommen til å prøve deg på å studere portugisisk i Rio de Janeiro! For mange lyder navnet på byen som et ekko av hva Brasil handler om. Her foregår verdens største karneval, fem dager til ende, med pulserende rytmer, vakre kostymer, paradeshow og fargerike danseopptredener. Fra foten av den enorme Kristus-statuen på Cocorado-fjellet utenfor byen har man fantastisk utsikt, også mot den berømte Sukkertoppen, et av byens mest kjente landemerker. Rio de Janeiro er også kjent for en av verdens mest omtalte strender, Copacabana, og er du glad i fotball kan det være spennende med et besøk på verdens største fotballstadion, Maracana. Rio har også en annen berømt strand som flere ganger er blitt kåret til verdens beste: Ipanema Beach.
fra NOK 4150 per uke
Seoul
Seoul, the capital of South Korea, is a vibrant and energetic city, offering endless opportunities for discovery and fun. Being a «city of villages», it seems that every subway stop adds a whole new dimension to Seoul – you can experience the fashion madness of Gangnam, the alternative music scene in Hongdae, and the diverse shopping streets of Myeongdong.
fra NOK 4150 per uke
ILH
Språkreisebyrået tilbyr språkkurs i lærerens eget hjem i hele verden med International Language Homestays (ILH)
fra NOK 16600 - NOK 28800 per uke