Quito
Er du klar for en annerledes språkreise? I Ecuador kan du kombinere et spanskkurs av høy kvalitet med opplevelsen av en fargerik og eksotisk kultur. Galapagosøyene, Amazonasjungelen Andesfjellene og Stillehavsstrendene – alt er innen rekkevidde i Ecuador. Quito er hovedstaden i Ecuador, og ligger på hele 3000 meters høyde. Den gamle delen av byen, Centro Colonial, står på UNESCOs verdensarvliste. Quito er samtidig en moderne by. På de mange spennende markedene tilbys indianske håndverksarbeider, lokal kunst og mat i alle varianter. Med byens taubane kan man komme seg helt til toppen av fjellet Pichincha, som ligger 4100 moh. Skolen ligger i sentrum og er meget profesjonelt drevet.
fra NOK 4150 per uke
Montañita
Er du klar for en annerledes språkferie? I Ecuador kan du kombinere et spanskkurs av høy kvalitet med opplevelsen av en fargerik og eksotisk kultur. Galapagosøyene, Amazonasjungelen Andesfjellene og Stillehavsstrendene – alt er innen rekkevidde i Ecuador. Montanita er det perfekte stedet for å lære spansk og samtidig nyte kulturen og livsstilen i Ecuador. Ettersom skolen ligger rett ved Ecuadors berømte strand i Montañita, kan du studere spansk med en nydelig utsikt utover stranden fra klasserommet. Det er mange fordeler med å være et steinkast fra bølgene som gjør Montañita berømt, du kan lære deg å surfe, ta salsa og yoga kurs eller dra nytte av de fantastiske dykke mulighetene. Det er den ideelle plassen for å studere i tillegg til å gjøre noe nytt og spennende i prosessen.
fra NOK 4150 per uke
Cuenca
Cuenca ligger sør i landet og har en meget godt bevart gamleby. Cuenca er en universitetsby med stor sjarm, og er et utmerket sted å lære spansk. Byen har lange historiske tradisjoner og er kjent for sine fargerike indianermarkeder og sin vennlige befolkning.
fra NOK 4150 per uke